PDA

View Full Version : Simple way to get old auras



asdftt77gx
06-04-2012, 11:20 AM
(works in GDMO and KDMO) Don't like the new auras but love the old ones? Well
there is a simple way to get them back. All credits for this go to Sunny not me.
http://pt.digimonrpgonline.net/showthread.php?p=32090#post32090
1)in this post there is a part that says: Auras antigas, click in it and download it.
2)Extract it to your dektop and you will get a folder called OldAurasPack
3)move that to your 1(KDMO)DigimonMastersOnline folder or 2(GDMO)C:\Joymax\DMO
4)Start the game and enjoy the auras:D
NOTE:You might need to use the data folder inside the oldauraspack instead(2nd step)

Omanty
06-04-2012, 11:30 AM
thanks! ^^
EDIT: I pretty sure i'm not mistaken, but isnt this lvl 65 aura?
http://img843.imageshack.us/img843/8181/120604161725.jpg

asdftt77gx
06-04-2012, 01:04 PM
thanks! ^^
EDIT: I pretty sure i'm not mistaken, but isnt this lvl 65 aura?
http://img843.imageshack.us/img843/8181/120604161725.jpg

All that I know is:
Aura 46 (Green)    ->    Old Aura 46 (Green)
          Aura 51 (Blue) ->    Old Aura 56 (Green)
          Aura 60 (Blue)    ->   Old Aura 61 (Blue/Yellow)
          Aura 70 (Purple)    ->    Old Aura 65 (Blue/Yellow)
          Aura 80 (Red)  ->  Old Aura Nv 71 (Rainbow)

DigiKiller01
06-04-2012, 03:56 PM
can i do this to KDMO ?

Omanty
06-04-2012, 05:02 PM
All that I know is:
Aura 46 (Green)    ->    Old Aura 46 (Green)
          Aura 51 (Blue) ->    Old Aura 56 (Green)
          Aura 60 (Blue)    ->   Old Aura 61 (Blue/Yellow)
          Aura 70 (Purple)    ->    Old Aura 65 (Blue/Yellow)
          Aura 80 (Red)  ->  Old Aura Nv 71 (Rainbow)

i see, its still the old auras but you get tehm at the levels you get the new ones

asdftt77gx
06-05-2012, 08:44 AM
can i do this to KDMO ?

Yes, you can.

OmegaForte
06-05-2012, 03:49 PM
Thank you so much! I always wanted to see how my Digimon looked under the old auras + make them look super saiyan.

Dark Angel
06-06-2012, 07:32 AM
I installed the old auras and tried it in the game but now i want the new auras back
so when i searched for the pack01 folder to delete it i didnt found the folder any help?

asdftt77gx
06-06-2012, 07:47 AM
I installed the old auras and tried it in the game but now i want the new auras back
so when i searched for the pack01 folder to delete it i didnt found the folder any help?

Download "Auras Novas" and do the same you did to get the old auras. You will now get the new ones back.

Dark Angel
06-06-2012, 09:02 AM
Download "Auras Novas" and do the same you did to get the old auras. You will now get the new ones back.

thanks pro:D
i thought i will never get them back

NickTheGreat
06-06-2012, 09:26 AM
Thanks for this

NickTheGreat
06-06-2012, 09:45 AM
Not working for me

asdftt77gx
06-06-2012, 09:58 AM
Not working for me

Are you using it in GDMO or KDMO?

NickTheGreat
06-06-2012, 11:20 AM
GDMO,I downloaded it,extracted to D:\DigimonMasters and turned the game on,but nothing I even tried restarting my PC

asdftt77gx
06-06-2012, 11:25 AM
GDMO,I downloaded it,extracted to D:\DigimonMasters and turned the game on,but nothing I even tried restarting my PC

Try extracting it to your desktop and after that move it to the folder. Not sure if that will work.

NickTheGreat
06-06-2012, 11:45 AM
Ok,will try that,hope it works since I REALLY want the old auras

xENxPRODIGY
06-06-2012, 10:51 PM
Try extracting it to your desktop and after that move it to the folder. Not sure if that will work.

1) go into pack 01 and take out the data folder

2) go to Joymax folder and click DMO

3) put the data folder in there and press yes and start the game

Dashen18
06-07-2012, 08:15 AM
how to going to pack1?? i'm playing Kdmo....

Takaoni
06-07-2012, 08:33 AM
1) go into pack 01 and take out the data folder

2) go to Joymax folder and click DMO

3) put the data folder in there and press yes and start the game

"Go into pack 01"? And how am I suposed to do that?
edit; Oh, I get it. But it didn't work.

Am I suposed to copy the data folder of the "OldAura" or the new one?

Jooeee
06-07-2012, 09:00 AM
i dun get it :baby:

Takaoni
06-07-2012, 09:06 AM
Me neither.. I don't even know where to extact it.

edit:
Oh, I got it.

Extact the folder first to your desktop.
Copy and past that folder it should be named "pack01"
Go to the main source of your GDMO game
Joymax -> Data -> past it there.

That worked for me.

asdftt77gx
06-07-2012, 09:18 AM
Look, if you want the old auras just do what the first post here says.
If you want the new ones back:
http://pt.digimonrpgonline.net/showthread.php?p=32090#post32090 click in Auras Novas, click in it and download it.
Extract it to your desktop and you will get a folder called NewAurasPack
move that to your 1(KDMO)DigimonMastersOnline or 2(GDMO)C:\Joymax\DMO
Start the game, THAT'S ALL! (if it doesn't work, uninstall and install the game again, but it should work...)

asdftt77gx
06-07-2012, 09:23 AM
Me neither.. I don't even know where to extact it.

edit:
Oh, I got it.

Extact the folder first to your desktop.
Copy and past that folder it should be named "pack01"
Go to the main source of your GDMO game
Joymax -> Data -> past it there.

That worked for me.

Good for you:D

xENxPRODIGY
06-07-2012, 09:24 AM
you should post this in english general discussion also

Jooeee
06-07-2012, 09:34 AM
Me neither.. I don't even know where to extact it.

edit:
Oh, I got it.

Extact the folder first to your desktop.
Copy and past that folder it should be named "pack01"
Go to the main source of your GDMO game
Joymax -> Data -> past it there.

That worked for me.

What do you mean by "the folder", the oldaurapack winrar file?

Takaoni
06-07-2012, 09:39 AM
What do you mean by "the folder", the oldaurapack winrar file?

Download this folder if you don't have it or picked the wrong one:
http://pt.digimonrpgonline.net/files/OldAurasPack.7z

Extact that folder to your desktop
A map will be added to your desktop with the name "Pack01"
Go to the main source where all your games and shit like that are located.
Search for a folder called "DMO" or "Joymax"
Click on that folder, now search for a folder called "Data"
Click on that folder and place the folder "Pack01" in that folder.

Jooeee
06-07-2012, 09:45 AM
Download this folder if you don't have it or picked the wrong one:
http://pt.digimonrpgonline.net/files/OldAurasPack.7z

Extact that folder to your desktop
A map will be added to your desktop with the name "Pack01"
Go to the main source where all your games and shit like that are located.
Search for a folder called "DMO" or "Joymax"
Click on that folder, now search for a folder called "Data"
Click on that folder and place the folder "Pack01" in that folder.

Strokes imaginary beard......:baby: still dun work
...............[edit] waitta minute....does custom textures affect it since it creates an effect folder?

Takaoni
06-07-2012, 10:05 AM
If you've time to kill you could reinstall the game and then try that, that's what worked for me.

Jooeee
06-07-2012, 10:07 AM
If you've time to kill you could reinstall the game and then try that, that's what worked for me.

I'm not reinstalling my game for anything xD too many custom textures at risk

Heroborn
06-07-2012, 10:08 AM
Thankyou!
They look stunning ~<3

asdftt77gx
06-07-2012, 10:10 AM
Strokes imaginary beard......:baby: still dun work
...............[edit] waitta minute....does custom textures affect it since it creates an effect folder?

Look at page one, the post with a purple agumon, then ask me that again...

Jooeee
06-07-2012, 10:15 AM
So err...this is what i got
http://i47.tinypic.com/2djykqv.jpg

Heroborn
06-07-2012, 10:16 AM
Wait, let me rephrase that.

See how your path at the top is C:// -> Joymax -> DMO -> Data? Well you don't want that. You just want C:// -> Joymax -> DMO.

ALSO.
It's NOT the pack01 folder you need. It's the file -inside- pack01. Should be called Data. Copy and paste Data into C:// -> Joymax -> DMO. This will replace your old one.

Jooeee
06-07-2012, 10:19 AM
Double click pack01, take the data folder, copy and paste it where the pack01 folder is now, and delete pack01.

Still doesnt work :S

Heroborn
06-07-2012, 10:20 AM
Edited my post. Didn't realise you were also in the wrong folder. -.-

Jooeee
06-07-2012, 10:28 AM
Did what you said, no change :/

Heroborn
06-07-2012, 10:31 AM
Did what you said, no change :/

... Are you sure? Did the computer ask you if you wanted to write over an existing file? It should've done if done right.

Jooeee
06-07-2012, 10:32 AM
... Are you sure? Did the computer ask you if you wanted to write over an existing file? It should've done if done right.

Overwrite? It just merged everything

Takaoni
06-07-2012, 10:32 AM
Make a backup folder for your texture, sound shit, etc.
Reinstall the game and re-do what Heroborn said, that's your last option if you want it to work.

asdftt77gx
06-07-2012, 11:22 AM
Make a backup folder for your texture, sound shit, etc.
Reinstall the game and re-do what Heroborn said, that's your last option if you want it to work.

Do that.
After reinstalling do EXACTLY this steps:
1)Download the OldAurasPack
2)Extract it to your desktop
3)In the folder created copy the data folder inside
4)Past it into C:\Joymax\DMO
5)Start playing

Omanty
06-07-2012, 03:04 PM
Step 1: Extract the folder, that you just downloaded, pack01 to your desktop
Step 2: Go to My Computer
Step 3: Go to C:\
Step 4: (For GDMO)Go to Joymax folder
(For KDMO)Go to Digitalic folder
Step 5: (For GDMO)Open DMO folder
(For KDMO)Open DigimonMastersOnline folder
Step 6:Open the folder into the folder that says Data(i think, if it doesn't work, try dragging it into the DMO or DigimonMastersOnline folders, can't remember :P)

pepii
06-07-2012, 06:01 PM
Yes, it works.

Kataklysmic
06-07-2012, 10:53 PM
Awesome it worked, I even managed to be able to change the Aura Texture color xP

http://i1214.photobucket.com/albums/cc489/Kataklysmal/RecoloredAura.png

NickTheGreat
06-08-2012, 12:42 AM
Still cant get it to work

NickTheGreat
06-08-2012, 12:45 AM
Got it working

Kataklysmic
06-08-2012, 06:40 AM
Check It Out :D
http://i1214.photobucket.com/albums/cc489/Kataklysmal/DMO/120608_082339.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/cc489/Kataklysmal/DMO/120608_082350.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/cc489/Kataklysmal/DMO/120608_082359.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/cc489/Kataklysmal/DMO/120608_082912.jpg

ShadowSeraphimon
06-08-2012, 01:15 PM
Works for me Yay!

WexInside
06-09-2012, 12:55 AM
I tried doing this on GDMO, already downloaded a new client and still cant make it. what i realize is before i copied the data folder inside the extracted Pack01 folder, there isnt any Data/Effect folder to begin with. can anyone tell me how to do this, cz i really like the old auras

Kataklysmic
06-09-2012, 01:35 PM
ok, how i did it was:
Step 1: Extract the folder to Desktop
Step 2: Reinstall Client(without using patches)
Step 3: Copy Pack01 folder
Step 4: Paste Pack01 folder to Joymax/DMO
Step 5: Load the Game(after it has patched itself)
Step 6: Look to see if client updates itself again.
If it did then Success

natsu91dragneel
06-09-2012, 07:48 PM
:love: wooohooo! i love and how i miss this old aura! thank you works for em without reinstallation :D

natsu91dragneel
06-09-2012, 08:36 PM
yay! it works for me without reinstalling! :D thanks a lot! i miss this old aura! nostalgic right now :D

TamerRoy
06-14-2012, 06:28 PM
I was wondering if you could get the old digivolution auras? i mean.. like this (Link below, 00:41 is example of what im talking about) http://www.youtube.com/watch?v=SLu-pzYkt0U
I think this looks way better and cool :]

asdftt77gx
06-15-2012, 11:32 PM
I was wondering if you could get the old digivolution auras? i mean.. like this (Link below, 00:41 is example of what im talking about) http://www.youtube.com/watch?v=SLu-pzYkt0U
I think this looks way better and cool :]

It might be possible, but don't ask me, I just said where the thread to get the old auras is, I didn't do it.

TamerRoy
06-16-2012, 12:22 PM
Oh, okay thanks :D
*Edit*
Would you mind asking him for me? I do not own an account there, and i do not know Portuguese XD

asdftt77gx
06-16-2012, 01:47 PM
Asked, waiting a answear now...

TamerRoy
06-16-2012, 01:55 PM
Thanks! It would be awesome if he could.

Omanty
06-17-2012, 11:34 AM
how do i make it so auras don't show at all, cause my game lags so i figured, if the auras aren't there maybe it'll lag a little less, i know it has something to do with the main menu but i dont know what to do afterwards...

asdftt77gx
06-17-2012, 11:37 AM
how do i make it so auras don't show at all, cause my game lags so i figured, if the auras aren't there maybe it'll lag a little less, i know it has something to do with the main menu but i dont know what to do afterwards...

Well, first option in the main menu and then http://digimonrpgonline.net/forum/showthread.php?t=24181 look at the option in the screenshot that is red, yours should be white, click in it to turn red and confirm.

Ikkakumawn
06-17-2012, 11:40 AM
do you know a way to change the game's font too? D:

asdftt77gx
06-17-2012, 11:52 AM
do you know a way to change the game's font too? D:

What do you mean by font?

zantetsu
06-26-2012, 05:32 AM
http://imageshack.us/photo/my-images/268/120626211013.jpg/....Why my aura like this...i play KDMO hlp plz...

LuffyXD
07-16-2012, 01:40 PM
http://img109.imageshack.us/img109/296/oldaurainkdmo.png
In KDMO the old aura kinda flies in the air... Anyone an idea how to fix that?

asdftt77gx
07-16-2012, 03:51 PM
There is an error in KDMO apparently, I have it too...

foxkoneko
07-16-2012, 06:01 PM
http://img109.imageshack.us/img109/296/oldaurainkdmo.png
In KDMO the old aura kinda flies in the air... Anyone an idea how to fix that?

lol I kind of like how this looks :D

Omanty
07-17-2012, 01:53 PM
http://img109.imageshack.us/img109/296/oldaurainkdmo.png
In KDMO the old aura kinda flies in the air... Anyone an idea how to fix that?

lol, his hair's gone all super sayan! :P

doriaj
10-10-2012, 08:15 PM
guys guys, u can understand it with the images if u dont speak spanish ^^
http://www.youtube.com/watch?v=wjuJ_g7m_i8&feature=related

CrosX
10-15-2012, 12:30 PM
http://img109.imageshack.us/img109/296/oldaurainkdmo.png
In KDMO the old aura kinda flies in the air... Anyone an idea how to fix that?
I believe the old auras work perfectly in gDMO but look like in your pic in kDMO.
My explanation is that the 4/5 or 5/5 placement...kDMO has is in the digimon while gDMO has it on the ground. Looks like the old auras "comfused" the 4/5 and 5/5 auras from kDMO with the ground XD

okuraio
10-15-2012, 05:28 PM
Is there any way to get rid of those size and clon auras? They just don't seen to fit with the old level ones. And they look crappy together! X_X

CrosX
10-15-2012, 09:41 PM
Is there any way to get rid of those size and clon auras? They just don't seen to fit with the old level ones. And they look crappy together! X_X
At the moment there is not way to make the clone aura invisible...
Does someone know how to fix the old auras so they won't stay on the 4/5 or 5/5 auras in kDMO?

KiiDFresh
11-11-2012, 12:49 PM
My aura is like floating above the 4/5 aura o.O???

Folt
11-11-2012, 04:27 PM
I have two questions, can other people see this, and can I use kdmo auras for gDMO?

xtreme31
11-11-2012, 05:28 PM
I have two questions, can other people see this, and can I use kdmo auras for gDMO?

Nope. Then can only see it if they too have put the old auras. And as for the 2nd question, I think yes.

Omanty
04-19-2013, 11:39 AM
i guess nobody figured out how to fix the aura in KMDO from floating

Relvamon
04-19-2013, 11:45 AM
The auras are meant to be floating at least mid-body and above, that's how the old auras of KDMO are meant to be.

GDMO screwed up and could never replicate that, quite hard to imagine flying Digimon with the aura so fixated onto the ground...that the air below the Digimon is actually the source of power.

42d3e78f26a4b20d412==